Eurovema Logo
Dela

Produktgrupper

Merk av for alternativene du vil vise

Kategori:
Voksen
Barn
Bruksområder:
Inne
Inne/ute

Merk av for de alternativene du vil vise. Du kan når som helst endre innstillingene dine ved hjelp av filtermenyen under toppmenyen. Trykk på OK for å lagre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) av tekniske grunner og for å gjøre det lettere for den enkelte brukeren å filtrere innholdet.

Kategori:
Voksen Barn
Bruksområder:
Inne Inne/ute

Selskapet /  Varemerker

Varemerker


Varemerker

Med varemerkene Euroflex, Alvema og Volaris tilbyr vi mobilitet til alle – både barn, voksne og eldre – med store individuelle tilpassingsmuligheter. Eurovemas bærekraftsperspektiv omfatter både menneske og miljø, og vi arbeider konstant med å minimere miljøpåvirkningen i alle ledd. Ansvar og omsorg er to sider av samme sak.


Euroflex

Euroflex tilbyr et bredt sortiment av arbeidsstoler og elektriske rullestoler for innendørs og utendørs bruk. Stolene utvikles og produseres av Eurovema i Sverige og kan tilpasses eller spesialtilpasses etter brukerens behov og ønsker. I kombinasjon med våre sittesystemer gir Euroflex optimal bevegelighet, ergonomi og komfort.

SITTESYSTEM FOR KOMFORT OG ERGONOMI

Langvarig sitting innebærer en stor belastning på kroppen og stiller høye krav til sitteergonomien. Eurovemas forskjellige sittesystemer er utviklet med tanke på god komfort og redusert skaderisiko. Sittesystemene, som kombineres med våre elektriske stoler og arbeidsstoler, oppfyller mange forskjellige behov og kan blant annet kompensere for nedsatt funksjonsevne. Våre sittesystemer finnes i flere størrelser og modeller. Et bredt tilbehørsprogram gjør det mulig å tilpasse komfort og sikkerhet til den enkelte. Alle mennesker er unike, men illustrasjonen til venstre gir en god oppfatning av hvilket sittesystem som er egnet ved ulike former for nedsatt funksjonsevne.Volaris

Volaris er en komplett serie med rullatorer som omfatter alt fra små, fleksible reise- og innendørsrullatorer via barnerullatorer og til utendørsløsninger og særlig robuste rullatorer for brukere med spesielle behov. Samtlige modeller kjennetegnes av svært høy komfort med behagelig styring og navigering over hindringer. Volaris blir utviklet og produsert av Eurovema i Sverige i henhold til gjeldende standarder.Alvema

Alvema er våre velrenommerte hjelpemiddel for barn
og ungdommer. Smidige, kompakte vogner med smarte funksjoner og høy sikkerhet som gjør hverdagen enklere. Sortimentet omfatter også flere kollisjonstestede modeller. Stolene utvikles og produseres av Eurovema i Sverige og kan tilpasses eller spesialtilpasses etter behov.

logo

Eurovema Mobility AS
Svennerudveien 34
2016 Frogner

Telefon: 46 30 19 39
E-post: firmapost@eurovema.no