Eurovema Logo
Dela

Produktgrupper

Merk av for alternativene du vil vise

Kategori:
Voksen
Barn
Bruksområder:
Inne
Inne/ute

Merk av for de alternativene du vil vise. Du kan når som helst endre innstillingene dine ved hjelp av filtermenyen under toppmenyen. Trykk på OK for å lagre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) av tekniske grunner og for å gjøre det lettere for den enkelte brukeren å filtrere innholdet.

Kategori:
Voksen Barn
Bruksområder:
Inne Inne/ute

Selskapet /  Fakta om selskapet

Fakta om selskapet


Eurovema Mobility AS er en del av Weland-konsernet, som er preget av en høy investeringstakt og vilje til stadig forbedring og utvikling. Weland AB er et familieeid selskap med en flat organisasjonsstruktur, noe som gir kort vei til beslutningene.

Eurovema utvikler, produserer og markedsfører tekniske hjelpemidler under sine egne varemerker Euroflex (arbeidsstoler og elektriske rullestoler for innebruk), Alvema (barneprodukter og vogner) og Volaris (rullatorer). Produktene blir produsert i våre lokaler i Gislaved i Sverige.

Vår forretningsidé er som følger: "Vi skal ha engasjerte medarbeidere som lager hjelpemidler for mobilitet og ergonomi og tilbyr god funksjonalitet, design og kvalitet til brukere i alle aldre".

Målsettingen er å forbedre sitteevnen og bevegeligheten for personer i alle aldre med spesielle behov. Vi vil produsere produkter av svært høy kvalitet og krever at leverandørene våre i størst mulig grad skal bruke materialer som er skånsomme mot miljøet.logo

Eurovema Mobility AS
Svennerudveien 34
2016 Frogner

Telefon: 46 30 19 39
E-post: firmapost@eurovema.no