Eurovema Logo
Dela

Produktgrupper

Merk av for alternativene du vil vise

Kategori:
Voksen
Barn
Bruksområder:
Inne
Inne/ute

Merk av for de alternativene du vil vise. Du kan når som helst endre innstillingene dine ved hjelp av filtermenyen under toppmenyen. Trykk på OK for å lagre.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) av tekniske grunner og for å gjøre det lettere for den enkelte brukeren å filtrere innholdet.

Kategori:
Voksen Barn
Bruksområder:
Inne Inne/ute

Selskapet /  Custom Made by Eurovema

Custom Made by Eurovema


Custom Made by Eurovema

Vi presser ikke alle inn i samme form. Eurovema har et bredt produktsortiment som gir god funksjonalitet til et bredt spekter av brukere. Men det som gjør oss spesielle, er at vil kan tilby en unik tilpassing til hver enkelt bruker.Fordi vi har utvikling, produksjon og verksted i Sverige, nærme brukerne, kan vi tilpasse produktene etter ønske. Ingenting er for arbeidskrevende eller for vanskelig. Hos oss møtes du av entusiasme, og vi tar utfordringene på strak arm! Med vår lange erfaring og omfattende produktkunnskaper vet vi hvor mye riktig tilpassing betyr, og vi er åpne for å prøve ut nye ideer. Men vi er også ærlige om hva som er mulig og vil aldri gå på akkord med brukerens sikkerhet. Eurovemas brukertilpassing gjøres under seriøse og kontrollerte forhold ved vårt eget verksted, der vi også er ansvarlig for dokumentasjonen. Det viktigste er at hjelpemidlene skal gjøre hverdagen enklere, og derfor legger vi ned mye omtanke i funksjon og finish. Ettersom leverandørene våre holder til rett i nærheten, kan vi tilby god service også under tidspress.


TILPASSING

Vi gir rask og effektiv service når du trenger hjelp med enklere tilpassing. Det er jo ingen andre som kjenner produktene like godt som oss! Vi har omfattende kunnskap om konstruksjon og tester og har dessuten tegninger og reservedeler på huset. Dermed kan vi raskt svare på spørsmål og gjøre endringer. Våre kunnskapsrike selgere gir en ekstra trygghet til deg som kunde.


SPESIALTILPASSING

Vi utfører også avansert tilpassing for brukere som f.eks. har behov for å bruke hjelpemidlet liggende eller stående. Forutsatt at hjelpemidlene brukes i henhold til våre instruksjoner, er sikkerheten og stabiliteten til enhver tid ivaretatt. Når vi skal spesialtilpasse et produkt, er første trinn at Eurovemas produktspesialist møter brukeren på Hjelpemiddelsentralen for å diskutere ønsker og mulige løsninger. Teknikerne våre utarbeider så et forslag med tilhørende risikoanalyse. Etter nok en test utfører vi den håndverksmessige spesialtilpassingen ved vårt verksted. Det unike hjelpemiddelet med tilhørende dokumentasjon overleveres deretter til brukeren.


KOMPETANSESENTER

Tilpassingen gjøres i tett dialog med brukeren og ansatte i Hjelpemiddelsentralen. Uansett om alt arbeid utføres ved Hjelpemiddelsentralen eller i Eurovema, bistår vi med kunnskap og kompetanse gjennom hele prosessen. Vi tilpasser alltid våre tjenester med utgangspunkt i brukerens og hjelpemiddelkontorets behov. • 1.

  Vi diskuterer behov og mulige løsninger med brukeren, formidleren og hjelpemiddelsentralen.

 • 2.

  Risikoanalyse. Forslag og skisser.

 • 3.

  Brukerutprøving.

 • 4.

  Tilpassing ved Eurovemas verksted.

 • 5.

  Kontroll og merking.

 • 6.

  Levering med sluttkontroll av personlig spesialist.
funksjonsnedsettelse, sirkel

A. Eksempel på diagnoser: Revmatiske sykdommer, artrose, lettere nevrologiske tilstander, smerter, svimmelhet og ryggproblemer.

B. Eksempel på diagnoser: Hjerneslag og andre nevrologiske skader og sykdommer, vanskelige smertetilstander og nedsatt allmenntilstand.

C. Eksempel på diagnoser: Nevrologiske skader og sykdommer som CP, ALS, MS, hjerneslag og traumatisk hjerneskade.
logo

Eurovema Mobility AS
Svennerudveien 34
2016 Frogner

Telefon: 46 30 19 39
E-post: firmapost@eurovema.no